Qui som

Miquel Petanàs

Jo sóc en Miquel encara que, no sé perquè, des de sempre els nens m’han dit Miki.

Tot i que fa més de 25 anys que sóc el director de l’esplai, encara tinc les mateixes ganes del primer dia, quan la nostra entitat va començar a caminar. Em vaig treure la titulació de director de lleure en la Fundació Pere Tarrés. La meva intenció és continuar a l’esplai fins que l’equip de monitors (que és molt nombrós i de molta qualitat) “m’obligui” a jubilar-me.

Tinc dues carreres de magisteri: Educació Musical i Educació Física. Tot i que, actualment estic treballant de tècnic de cultura, joventut i educació a l’Ajuntament de Dosrius, he treballat diversos anys de professor a diferents escoles de Catalunya.

Tinc motes aficions, però entre elles destaquen: la música, l’esport, el muntanyisme però sobretot, sobretot, ELS NENS !!!

Hola soc l’Eva, des de ben joveneta sempre jugava i vigilava els nens/es del  carrer on vivia, m’ho passava igual de bé o millor que ells. És per això, que sempre estava envoltada de nens/es petits, m’encantava!

Quan el meu fill va començar l’escola no vaig dubtar en treure’m el títol de monitora i ja fa més de catorze anys que ho sóc, segueix agradant-me molt fer-los feliços jugant.

Ara fa uns cinc anys que vaig fer el curs de direcció. I tot i que per motius de feina no estic tant al Esplai i amb els nens/es  com m’agradaria sempre intento ajudar en tot el que puc!

Eva Pérez
Alexis Castaño

Sóc l’Alexis, un dels monitors més vells (i bells!) de l’Esplai! Hi vaig entrar com a nen, m’hi vaig quedar com a monitor i ara que sóc pare porto els meus fills!

M’agrada molt fer excursions i tallers de cuina.

Hola! Jo sóc l’Alba, i amb aquest, ja fa nou anys que soc monitora al Grup d’Esplai l’Esclat. Vaig començar a venir a aquest esplai des que era ben petita, i em va agradar tant l’experiència que m’hi he volgut quedar uns quants anys més!!

Ara mateix estic estudiant i treballant, però encara em queda temps per poder venir els dissabtes a l’Esplai i desconnectar una mica!! M’agrada molt treballar amb nens perquè penso que hi ha moltes coses que ells ens poden ensenyar a nosaltres, i amb ells puc tornar a ser una nena encara que sigui només durant una estona.

Tinc la intenció de passar molts anys en aquest esplai per aprendre cada dia més i endur-me una gran quantitat de bones experiències!!!

Alba Ribas
Alba Pascual

Sóc l’Alba Pascual i formo part de l’esplai des de ben petita ja que venia com a nena i no vaig dubtar en formar-hi part quan vaig fer-me gran. Som una petita gran família!!

Sóc mestra d’educació infantil, m’apassiona, sempre he tingut clar que era el camí que volia seguir i que era la meva vocació, així que em passo el dia envoltada de nens.

Sóc la Queralt i porto a l’esplai Esclat 4 anys. Mare meva el temps passa molt ràpid!! Estic a 3r d’infermeria i estic molt orgullosa de la carrera que he triat, crec que està feta a mida per mi.
M’agrada molt tornar a la infantesa i ser una nena més, gaudeixo molt estant amb els infants, són llum✨
En un futur pròxim, m’agradaria visitar diferents països i instalar-me en algun, m’agrada molt la meva terra però vull veure i conèixer el món. Encara tinc molta història per escriure!

Queralt Llorens
Laia Rivelles

Jo sóc la Laia, vaig venir a provar i em vaig quedar atrapada a l’Esplai! La veritat és que sempre m’ha encantat estar envoltada de nens, de fet sóc la gran de quatre germans i tinc un munt de cosins!

He fet de cangur i professora particular durant bastants anys i l’esplai m’ha obert encara més els ulls de gaudir amb nens.

També em trobareu portant Xarxes Socials i pàgines webs d’empreses perquè el meu món són les tecnologies.

Hola! Soc la Nuria Egea.
Aquest any he començat a fer pràctiques de monitora, ja que anteriorment amb estudis i treball se’m feia impossible treure’m el títol.
M’apassiona estar amb nens/es, ja que em fan aprendre moltes coses i em fan veure la vida amb color.
M’agradaria seguir molts anys més i sobretot veure’ls créixer!!

Nuria Egea